Na een loopbaan als Pedagogisch Medewerker, Gezinsbegeleider en Thuisbegeleider Jeugd en Gezin ben ik in 2013 gestart met mijn bedrijf ‘Met het Hart”.
Hierbinnen werk ik als Jeugd- en Gezinsprofessional, Psychosociaal Hulpverlener, Rots en Water trainer en Natuurcoach.

Ik ben zelf moeder van twee inmiddels volwassen kinderen. Met vallen en opstaan heb ik het mooie proces van hun ontwikkeling tot zelfstandigheid en het ontplooien van hun persoonlijke kwaliteiten meegemaakt. Belangrijk hierin was het geven van ruimte, aanmoediging en vertrouwen.

Het belang om te luisteren naar mijn eigen hart heb ik gaandeweg mijn eigen leven geleerd. Ik ontdekte hoe belangrijk het is om als mens in contact te staan met jezelf en te durven vertrouwen op dat wat zich in jou aandient. Non-verbale middelen, die spreken via de taal van emoties, creativiteit, intuïtie en lichaamsbewustzijn,  brachten mij dichter bij mezelf. Ook de ontmoeting met mensen die me hierin konden ondersteunen hielp me hierbij.

Met veel plezier werk ik met middelen die jou dichter bij jezelf kunnen brengen. Ik heb oog voor detail en zie snel de kleine dingen die (nog wel) goed gaan. Ik ben sensitief en heb een luisterend oor. Met mijn vragen nodig ik je uit te verwoorden van dat wat er is. Ik geef ruimte om in je eigen tempo te ontdekken waar jouw kracht ligt en tot je eigen oplossingen te komen.

» Meer informatie over mijn opleidingen en werkervaring