Ben je op zoek naar een antwoord op een persoonlijke vraag of een oplossing voor een probleem waar jij tegenaan loopt? Wil je verandering in je leven, maar weet je niet hoe je dit aan kunt pakken?  Dan is natuurcoaching wellicht wat voor jou!

Natuurcoaching is een vorm van coaching waarbij de natuur actief wordt ingezet. Al wandelend ga je aan de slag met de vraag die je bezighoudt. Als natuurcoach gebruik ik de natuur als spiegel, metafoor en inspiratiebron. Alles wat zich onderweg voordoet is aanknopingspunt en illustratie van jouw proces. Je kunt letterlijk nieuwe wegen inslaan en nieuwe horizonten ontdekken. Hierdoor doe je inzichten en ideeën op die je helpen om eigen antwoorden te vinden.

Als je wandelt kom je in beweging. Alles wat vast lijkt te zitten in jouzelf, komt hierdoor ook gemakkelijker in beweging. Wandelen in de natuur helpt om stil te worden in je hoofd. De natuur werkt rustgevend, waardoor je beter in staat zal zijn te luisteren naar je innerlijke gevoel.

Je zult heldere inzichten opdoen en wordt je bewust van je eigen kracht. Je ontdekt waar je precies naar toe wilt en welk stapje je kunt nemen om richting jouw oplossing te gaan. Zo wordt de verandering ingezet die jij graag wilt.